Mudahnya Bercuti Ke Jepun

Hi Warga RTJ,
Hari tuh sebelum pergi Jepun, saya banyak belajar dari page nih. Boleh katakan saya khatamkan baca segala maklumat dan perkongsian di sini. Terima kasih semua. Jadi now dah balik, saya rasa saya perlu berkongsi juga sedikit sebanyak di sini. Anggap jer la macam “ilmu di balas ilmu gitu”

Teruskan Bacaan

Inilah Jadinya Kalau Beri Sewa Kepada Warga Asing.. Untung Tau

Penyewa Long Term
================

Keadaan rumah sewa bila penyewa bangla ni keluar …
Aku pun tak ingat dah berapa tahun dia dah duduk …
4 tahun lebih gitu …
Tak pernah aku datang jenguk bila diaorang sewa ..
Kerana payment nya cantik setiap bulan….
Image may contain: indoor
Tak payah nak remind …
Bila diaorang nak keluar …
Terus cakap nak keluar …
Deposit pun burn …
Tak nak collect …
Image may contain: indoor and food
Image may contain: indoor

Teruskan Bacaan

Eshima Ohashi : Jambatan Tercuram Di Jepun

Bagi mereka yang kurang cekap memandu lebih-lebih lagi wanita, pastinya ia menjadi satu mimpi buruk ketika melakukan ujian bukit ketika mengambil lesen kereta. Ramai yang gagal dalam ujian memandu adalah disebabkan ujian bukit. Lebih perit, dahulu kereta automatik tak digunakan dalam ujian memandu, semuanya manual.

Teruskan Bacaan